Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?25 september 2013

En början-451

Gården låg avsides som det stått i annonsen och jag såg snabbt att den behövde repareras både här och där, men eftersom det var läget jag var ute efter och inte skicket, bestämde jag mig för att köpa den oavsett hur mycket den skulle kosta. Nu fanns det bara ett stort problem - min man. Jag hade väl egentligen inte tänkt flytta, men när jag såg annonsen i morgontidningen drogs jag av något osynligt till bilen och åkte hit. bakom huset hittade Jag hittade en stor nästan ogenomtränglig skog bakom huset och när jag ställde mig framför huset såg jag över sjön till andra sidan. Det blev varmt i bröstet och tårarna strömmade utan att jag kunde stoppa dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar