Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?27 september 2013

En början-453

"Såg du? Ett stjärnfall. Vet du att du ska önska dig något nu?" sa Tomas och höll i min arm så hårt att det kändes som om blodet stoppade.
Jag drog mig undan från honom och försökte att inte visa min motvilja. Det var dags att avsluta vår relation. Egentligen skulle vi ha separerat för flera år sedan, men du vet hur det är. Livet kommer emellan, sätter spår av hopp som gör att man väntar lite till. Mina föräldrar hade tjatat sig blå att jag skulle hitta en annan man och min bror vägrade komma på besök. Jag visste precis vad jag skulle önska mig och knäppte händerna. Jag satt så en lång stund tills mina ögon slöts som av en magisk kraft och jag hörde någon skrika "NU", med så hög röst att det kändes som om öronen skulle gå sönder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar