Hat och en gnutta kärlek. Mitt pågående bok- och filmmanusprojekt

Mitt pågående manusprojekt nr 1:
Romantic-crime romanen Hat och en gnutta kärlek

Benjamin är trettiosju år när han blir gripen efter femton råa våldtäkter som eskalerat till mord. Charlie är trettionio och författarinna.
När förlaget skickar Charlie till fängelset för att skriva en biografi om Benjamin startar de något som är omöjligt att stoppa.

I skriftens spår kommer hemlighet på hemlighet upp och ingen är oskyldig.
En enkel fråga hade kunnat förhindra det som hände den lilla pojken.

Ideén till den här boken kom till mig via media. En liten artikel i en tidning som jag sparade i flera år och aldrig kunde få ur huvudet. Jag undrade ständigt vad som gjort Benjamin till seriemördare och hur han tänkte.
Driven av det har jag gjort grundlig research och läst massor av böcker.
På vägen har jag insett varför Benjamin gjorde det han gjorde, men har svårt att förstå dem runt honom.
Ett barn föds inte ont, eller?18 juli 2014

En början-689

"De lever", sa den unga bonden med en blandning av lättnad och tvivel i rösten.
Sanna rätade på ryggen och drog med handen över ryggslutet. Det värkte infernaliskt, men det var det värt. De båda svartvita kvigkalvarna, fortfarande blöta och fulla av halm på ryggen, klippte med de långa ögonfransarna och gjorde henne gråtfärdig av lycka. Äntligen hade hon hittat sitt kall. Som veterinär mötte hon många olika själar, men att förlösa kalvar var det hon älskade mest. 
Den ena kalven öppnade munnen och slickade henne. Tungan var sträv mitt på och mjukare på kanterna. Janne brukade tjafsa om att hon luktade illa, men hon höll inte alls med. Visst kunde hästdoften vara lite stark och frän, men hon tvättade ju av sig direkt hon kom hem. Om det störde honom så mycket kunde han flytta ut ur hennes lägenhet, så det så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar