24 april 2011

TEMA Panik

Jag hann aldrig säga farväl, inte heller orden som legat och grott i mig i månader. Allt jag ville förmedla till den jag älskade mest på hela jorden tystnade förevigt i samma sekund som den silverfärgade lilla runda kulan nådde mitt hjärta.
De där magiska sista sekunderna som jag var medveten om min kropp spred sig paniken i hjärnan lika segt som lavan rinner ur en vulkan.
En intensiv doft av regn anföll näsborrarna, och jag förnam ljudet av grenar som knäcktes när mannen flydde.
Min själ virvlade upp i luften som en liten lövtromb om hösten medan rött kleggigt blod spreds under kroppen, och små darrande händer skakade mig fram och tillbaka under höga skrik. ”Mamma! Mamma! Vakna!”

7 kommentarer:

  1. Känner panik själv! Mammor får inte dö, inte innan de fått säga allt som behövs, inte innan de inte behöver säga något mer.

    SvaraRadera
  2. Så sorgligt! Funderade också lite på om det var dröm eller verklighet.

    SvaraRadera
  3. Du har då en dragning åt det morbida och splattriga. Man vet aldrig vad som ska lyftas fram i dina texter. Det är med en skräckblandad förtjusning jag öppnar din blogg var gång. Fina och levande bilder i din text. Tycker att kleggigt förtar texten dock.

    SvaraRadera
  4. Valde att tolka det som en mycket otäck dröm.....

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...