13 mars 2012

Bilverkstad-manusskrivande-vår

Idag sitter jag på bilverkstaden och skriver.
Barnen revs upp redan klockan halv sex, och efter en snabb promenad med vovvarna utfodrade jag tre mycket trötta telningar som inte var speciellt sugen på att åka iväg till skolan trots att solen lyste på en klarblå himmel, och isen på gården sakta försvinner.

Det är fortfarande stor risk att beträda tomten, men alla vet hur läget ligger till, och tar det lugnt.

Efter att jag lämnat av ungarna åkte jag vidare hit, och här sitter jag nu och skriver i väntan på att vårt avgassystem skall bytas ut.

Det är ganska intressant att sitta i soffan och lyssna på alla kunder som kommer in. Hittills är jag enda tjejen här, men dagen är inte slut ännu. Jag hittar många tänkbara karaktärer till mitt nästa manus.

Inatt skrev jag tills klockan blev ett, men var ändå inte nöjd eftersom jag skrivit fakturor, och jobbat med Peters firma största delen av tiden.

Idag tänker jag sitta hela dagen, och större delen av natten med manuset. För nu jäklar i min låda ska det bli klart...eller i alla fall klart för redigering.
Av misstag tryckte jag på en knapp som infogade texten sade överallt, och fick inte bort eländet.
Det är bara att bita i det sura äpplet och göra om.

Ha en härlig vårdag
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

#ÖstergårnMyskje Första skoldagen med utmattningssyndrom igen

Första skoldagen idag. Slängde ut hästar och hundar tidigt och la in 11-maten i timerhagen som nästan snöat igen. Peter skjutsade oss och Ha...